Magaluf

I magaluf så hittar du enormt många barer, restauranger och diskotek. Senast jag räknade så var det på endast en gata hela 23 barer och 8 diskon, så ska det vara! Här finns det utbud för alla åldrar, under högsäsongen mitten av juni till mitten av augusti så är det avsett för den yngre generationen. Men innan och efter högsäsongen så är Magaluf ett mycket välbesökt av medelålders och äldre personer, då är värmen ganska så behaglig också.

BCM planet danceBCM Planet Dance – Den allra största klubben på Mallorca och helt klart den bästa! Man betalar inträde och sen ingår dricka under hela kvällen. Klubben består av två våningar. På den övre spelas ny snabb trance techno eurodance och diskomusik och varje kväll visas en av Europas största lasershow med över 4 miljoner watt ljus! På nedervåningen arrangeras skum- och popcornparty och musiken är lite äldre som alla kan sjunga med i. Hit kommer många engelsmän.

Grabbarna Grus – Skandinavisk bar med bra musik och hög stämning. Har öppet till 04:00 varje dag. Här hittar du den givna förfesten, enormt stort utbud av shots. Detta är den bästa och skönaste baren i Magaluf!

Casablanca – En skandinavisk nattklubb med artister och bra dj: s. Har öppet till 06:00. Hit bör man absolut gå under kvällen/natten. Missa inte deras grill/restaurang som finns på baksidan, mycket goda saker där. Bästa skandinaviska nattklubben i Magaluf.

Bora Bora Beach Club – Här går dekoren i vitt och blått och Des Mitchell and Lee (Dj Adamski) spelar hela kvällen. Musiken är givetvis house.

Poco Loco Disco Club – Detta har varit en av de mest populäraste ställena väldigt länge i Magaluf. Stället har en brittisk dj, Brett, som är en av de bästa. Här kan man dansa till låtar från alla decennier och de har öppet till 06:00 varje morgon.

Baywatch Bar – Baren ligger bakom BCM och har både inomhus och utomhus sittplatser. Här spelar man funky house och old school musik.

De Glade Viking – Skandinavisk bar med högt tempo. En gamling i gänget, riktigt tokig och kul barpersonal här, har du tur så hamnar du på väggen bland de andra tusentals fotona som finns där. Detta är lätt den tokigaste baren i Magaluf

Coyote Ugly – Precis som i filmen dansar bartjejerna på bardisken.

Kommentera gärna med egna upplevelser eller tips!

eXTReMe Tracker