Restauranger och caféer

Caféer

Grand Café Cappuccino
- Ett café värt ett besök är Grand Café Cappuccino. Denna kedja finns både mitt i Palma och nere vid strandpromenaden. Har väldigt mysig miljö med stor uteservering och mycket gott kaffe att välja mellan!

Bar Bosch – Detta är ett café som ligger mitt i smeten i Palma. Här kan du avnjuta varma smörgåsar, tapas och givetvis olika sorters kaffe.

El Lirico – Det är ett café som är ett konstnärsfik och hit kommer både uppklädda Palmabor och artister. De har bra priser trots att barerna intill tar mer betalt.

Restauranger

Fabrica 23 – Denna restaurang ligger I Santa Catalina, området som är ett lite trendigare område. Här kan man njuta av det mallorcanska köket som tillagas med influenser från andra Europeiska kök. En huvudrätt kostar ca 15 EUR.

Taverna La Bóveda – Här serveras mycket god traditionell spansk mat som tapas och skaldjur. Hit kommer många Palmabor trots att restaurangen ligger i
Sa Llotja, området som är tätt med turister. Här behöver man boka bord.

Baiskhi – Indisk restaurang som serveras mycket god mat som är berömt av många matjournalister.

Kolda Royo – Denna restaurang är driven av en baskisk kock och anses ofta vara Mallorcas bästa restaurang. Här serveras traditionell baskisk mat mixat med nya inslag.

Kommentera gärna med egna upplevelser eller tips!

eXTReMe Tracker