Shopping i Palma

Palma är ett perfekt resmål för den shoppingsugna! Inne i centrum finns många mindre butiker och större kedjor som Zara, H & M och Mango. För den som vill ha lite exklusivare finns det också mycket att välja mellan. Avinguda Jaime III är en aveny med flotta butiker. Här kan det vara roligt att gå och titta även om man inte har råd att handla. Det finns även ett par stora varuhus, bl. a El Corte Ingles. De har ett väldigt stort utbud av allt från kläder till möbler. El Corte Ingles har öppet hela dagen, även medan andra affärer stänger för siesta. Porto Pi och Carrefour är två andra stora shoppingcentrum i Palma.
Runt Plaza Major finns det många mysiga små butiker och väldigt många skoaffärer. Torget är ett bra ställe att utgå ifrån.
På Mallorca är framförallt damkläder lite billigare än i Sverige. Det finns ett stort utbud av skoaffärer och skorna är också lite billigare än hemma. Det är också billigt att köpa öl, vin och sprit i den lokala supermarketen. Speciellt billigt är det på stormarknaderna.

el_corte_ingles_1_1.jpg

Öppettider för affärer:
Måndag – fredag : 10:00 – 13:30 och 17:00 – 20:00.
Lördag : 10:00 – 13:30.
Varuhusen har öppet måndag – lördag : 10:00 - 22:00.

Kommentera gärna med egna upplevelser eller tips!

eXTReMe Tracker